Благодійна акція «Підтримай Героя – подаруй йому оберіг»

Благодійна акція

«Підтримай Героя – подаруй йому оберіг»

Всі ми зараз переживаємо нелегкі часи, майбутнє держави та наших близьких у небезпеці. Десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Всім їм, як ніколи потрібна підтримка, розуміння, повага та любов не байдужих людей.
Щоб підтримати наших героїв Хустський районний Центр позашкільної роботи долучився до проекту «Підтримай Героя – подаруй йому оберіг», який ініціювали педагоги та гуртківці Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості та Закарпатський обласний учнівський парламент «Нове покоління».
Хустським районним Центром позашкільної роботи було зібрано 1312 оберегів «ангелів-охоронців». У цій акції взяли участь гуртківці та керівники гуртків Центру позашкільної роботи (ними було виготовлено289 виробів), а також учні загально-освітніх навчальних закладів району (ними надіслано 1023 вироби)
Ангели були виконані в різних техніках виконання та виготовлені з різного матеріалу.

/Files/images/Ангели.jpg

Сподіваємося, що ангели, створені дитячими руками, оберігатимуть їх від ворожих куль та допоможуть їм здобути перемогу.
5 грудня 2014 року всі роботи відправлені в Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості.
Також до акції долучилися учні загально-освітніх навчальних закладів району, які відправили вироби одразу в Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості в м. Ужгород; а саме: Горінчівська ЗОШ І-ІІІ ст. - 50 виробів, Забрідська ЗОШ І-ІІІ ст. -130, Вишківська ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Кічерельська ЗОШ І-ІІ ст. Учні Н.Селищенської ЗОШ І-ІІІ ст. відправили 85 виробів у Військову частину А1047, м. Мукачеве, Закарпатської обл.
Кiлькiсть переглядiв: 466

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.