Районний семінар педагогів-організаторів на тему: «Позашкільна освіта та її роль у сучасному освітньому і виховному просторі. Спільна діяльність школи, позашкільних установ, сім’ї у вихованні учнів».

7 листопада у Хустському районному Центрі позашкільної роботи відбувся районний семінар педагогів-організаторів шкіл району на тему: «Позашкільна освіта та її роль у сучасному освітньому і виховному просторі." На семінарі були висвітлені такі питання:
1. Спільна робота позашкільного навчального закладу та школи з розвитку природних здібностей та обдарованих учнів. (з цим питанням виступила Керестей Тетяна Вікторівна – заступник директора ЦПР, яка показала презентацію Хустського районного Центру позашкільної роботи).
2. Підвищення якості змісту надання позашкільної освіти дітям сільського регіону шляхом впровадження сучасних освітніх технологій.
3. Співпраця педагога-організатора з класними керівниками в реалізації масових форм позакласної роботи з дітьми (Петраш С.М.).
4. Про стан роботи з обдарованими учнями шкільних та позашкільних гуртків, клубів, об’єднань, можливості творчої співпраці (Федорик Г.В.).
5. «Лідер та лідерство. Стилі лідерства. Формальне та неформальне лідерство».(Угляй Н.І.)

Докладніше в розділі: "Інформація про заклад"

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.