Районний семінар педагогів-організаторів на тему: «Спільна робота позашкільного навчального закладу та школи з розвитку природних здібностей та обдарованих учнів».

Районний семінар педагогів-організаторів на тему:

«Спільна робота позашкільного навчального закладу та школи з розвитку природних здібностей та обдарованих учнів».

Співробітництво педагогів школи з позашкільним навчальним закладом– надзвичайно важливий момент. Педагоги шкіл вступають у безпосередні контакти з керівниками гуртків позашкільних закладів з метою реалізації однієї спільної мети – всебічного і гармонійного розвитку особистості дитини.
Заняття дітей в гуртках і секціях не повинні бути для вчителів справою тільки позашкільних закладів.
Співробітництво – двосторонній процес, в ході якого зміни відбуваються не тільки в житті вихованців, а й у їхніх керівників. Дух співробітництва – у взаємній зацікавленості школи і позашкільного закладу у повноцінному розвитку дітей. Цьому сприяють узгодженість і гармонійність запланованих спільних справ і засобів виховання, повна підтримка дитячих обдарувань і сприяння їх розвитку, наявність аналітичної культури.
З цією метою 8 листопада 2016 року у Хустському районному Центрі позашкільної роботи було проведено семінар педагогів-організаторів на тему: «Спільна робота позашкільного навчального закладу та школи з розвитку природних здібностей та обдарованих учнів».
Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.