Повернутися до звичайного режиму

«Майбутній кутюр’є – 2017»

Обдарованість - явище складне, багатогранне, це диво, яке природа дарує людям. І водночас воно настільки рідкісне, настільки дивовижне, що важко зрозуміти, чому саме ця людина вражає своїми неперевершеними успіхами в тій чи іншій галузі науки, мистецтва, літератури.
Студентський будинок моди спільно з кафедрою легкої промисловості і професійної освіти Мукачівського державного університету, з 6 по 18 березня 2017 року, проводили конкурс дитячих та юнацьких творчих робіт «Майбутній кутюр’є». Мета конкурсу – пошук юних талантів, підтримка творчих, інтелектуальних здібностей у дітей та юнацтва та пропагування технологічних спеціальностей в регіоні.
У конкурсі прийняли участь вихованці гуртків Хустського районного Центру позашкільної роботи. На конкурс було відправлено 20 робіт наших творчих вихованців. Надзвичайно приємно, що всі вони стали призерами конкусу.
25 березня у Мукачівському державному університеті відбувся цілий ряд заходів: виставка творчих робіт майбутніх кутюр’є, екскурсії, майстер-класи фахової майстерності і найголовніше дійство – нагородження призерів конкурсу.
Кiлькiсть переглядiв: 353

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.