Повернутися до звичайного режиму

І етап Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури та навчальних програм для позашкільних навчальних закладів системи освіти.

З 25 травня по 5 червня керівник гуртків: «Народні промисли» та «Народні умільці» Хустського районного Центру позашкільної роботи Продан Ганна Юріївна приймає участь у І етап Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури та навчальних програм для позашкільних навчальних закладів системи освіти.

За підсумками І (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти переможцем у категорії "Навчальні програми та навчальна література за художньо-естетичним напрямом позашкільної освіти" стала навчальна програма з позашкільної освіти "Декоративно-ужиткове мистецтво" (початковий, основний та вищий рівні навчання), автором якого є Продан Ганна Юріївна. Вона прийматиме участь у Всеукраїнському конкурсі рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.