«ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ: ІСТОРІЯ ТА СЬОГОДЕННЯ”.

«ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ:
ІСТОРІЯ ТА СЬОГОДЕННЯ”.

2 грудня 2017 року на базі Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” в м.Ужгород відбулася урочиста церемонія нагородженння призерів та лауреатів обласного конкурсу «Захисники України: історія та сьогодення”.
У ІІІ етапі конкурсу взяли участь 239 учнів закладів загальної середньої освіти та закладів позашкільної освіти області. Від Хустського районного Центру позашкільної роботи на обласний конкурс було представлено 9 робіт-переможців. Конкурс проводився у номінаціях: „Лист”(для учнів 7 – 9 класів); „Вірш” (для учнів 9 – 10 класів); „Малюнок” (для учнів 5 – 7 класів); „Фоторобота” (для учнів 8 – 10 класів).
Через твори, різні різні за жанрами, але спільні за проблематикою, учасники продемонстрували уміння глибоко проникати у сутність людських відносин, не по-дитячому відчувати біль від втрат та радість від життя.
За рішенням журі ІІІ етапу конкурсу було визначено переможців та лауреатів конкурсу і нагороджено дипломами та цінними подарунками. Серед переможців конкурсу, у номінації „Малюнок”, є робота «Герої України» Драгушинець Кристіни, вихованки гуртка «Народні промисли» на базі Монастирецького НВК (кер. Продан Г.Ю.). Вона нагороджена дипломом за І-ше місце та цінним подарунком. Всі інші учасники також нагороджені дипломами лауреатів конкурсу та цінними подарунками.
Кiлькiсть переглядiв: 330

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.