Благодійна акція «Привітай солдата зі святом»

У сучасних суспільно-політичних умовах, коли Україна ціною життя Героїв Небесної Сотні, зусиллями українських військових, добровольців, волонтерів відстоює свободу і територіальну цілісність, пріоритетного значення набуває патріотичне виховання дітей та учнівської молоді.
Події останніх місяців дають підстави стверджувати, що переважна більшість громадян України, серед яких є і діти, і молодь, виявили високу патріотичну свідомість та міцну громадянську позицію. Це є свідченням системної виховної роботи педагогічних колективів навчальних закладів.
Тому, з метою підтримки воїнів антитерористичної операції (зараз - операції об’єднаних сил) формування громадської й соціальної активності дітей та учнівської молоді, розвитку в них почуття милосердя, толерантності, колективізму вже третій рік поспіль освітяни Хустського району організовують благодійні акції: у 2016 році проходила благодійна акція „Підтримай Героя”, у 2017 - „Великодній кошик для солдата”.
В цьому році за ініціативи начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Русина П.П., головного спеціаліста Антал Л.Д., заступників директорів з виховної роботи, педагоги-організатори закладів загальної середньої освіти району та керівників гуртків Хустського районного Центру позашкільної роботи з 20 по 30 листопада організували і провели в благодійну акцію „Привітай солдата зі святом”, приурочену до Дня Збройних Сил України та Новорічних і Різдвяних свят, координатором якої призначели Хустський районний Центр позашкільної роботи (директор Антонюк Г.І.)
Важливу допомогу в організації проведення акції надала волонтер Надія Володимирівна Бузіна (Мальцева) та методист Хустського районного Центру позашкільної роботи Ганна Василівна Федорюк. Приємно відмітити, що до акції приєдналися і батьківські колективи, органи місцевого самоврядування, громадськість населення.
У рамках проведення благодійної акції „Привітай солдата зі святом” були організувані ярмарки, благодійні концерти, патріотичні акції, тощо.
Кiлькiсть переглядiв: 421

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.