Повернутися до звичайного режиму

«Шкільний булінг» Круглий стіл з лідерів учнівського самоврядування Хустського району.

Якщо ти байдужий до страждань інших,
ти не заслуговуєш називатися людиною. (Сааді)

Cеред сучасної учнівської молоді останнім часом надзвичайно загострилася проблема насильства, довготривалих агресивних проявів та третирування у міжособистісних стосунках підлітків, здійснюваних самими дітьми одне до одного. Такі стосунки отримали назву шкільний булінг, розповсюдження якого впродовж останніх років визнано соціальною проблемою.

Явище булінгу надзвичайно поширене у сучасній школі, педагоги багато роблять для того, щоб запобігати знущанню та своєчасно усувати його, але цю проблему іноді замовчують, не афішують випадки знущань, її не прийнято обговорювати. За таких умов проблема не усувається, навпаки, вона набуває більших обсягів і жорстокіших проявів.

З такою проблемою вирішили боротись лідери учнівського самоврядування Хустського району, тому 11 грудня 2018р в Центрі позашкільної роботи відбувся круглий стіл з лідерами районного органу учнівського самоврядування «Учнівська республіка» та координатор учнівського самоврядування Наталія Угляй, методист Центру позашкільної роботи. На засідання обговорювались різноманітні питання про «Шкільний булінг», як голобальну проблему між однолітками.

Кiлькiсть переглядiв: 123

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.